Back
31.01.2022

Romani võlus PocketPro keskkonna lihtsus

Roman seisis hiljuti silmitsi selge murega – kodus oli vaja välja vahetada dušikabiin, kuid tegijat selle töö jaoks oli raske leida. Roman vaatas mitut tööjõudu vahendavat portaali ja oma probleemile leidis ta lõpuks lahenduse PocketProst, mis võlus teda oma lihtsusega.

„Pahatihti on nii, et kui otsida töömeest näiteks tegema mõnda santehnilist tööd, siis hakkavad tulema küsimused, mis torud, kus keere jne,“ naeris ta. „Ma ei taha mingit ülikeerulist asja, ma tahan, et keegi tuleks ja vahetaks mul lihtsalt dušikabiini välja." Nagu öeldud, viskas Roman lisaks Facebooki gruppidele pilgu peale ka mitmele Eestis tegutsevale töövahenduskeskkonnale ja teda peletas seal asjaolu, et väga palju pidi hakkama detailitäpsusega seletama, mis tööga on tegemist.


PocketPro võlus teda lihtsusega – sisestades näiteks sõnapaari vannitoa remont, leiab kohe Teostajaid, kes sellega tegelevad. Samuti ei pidanud ta ennast keskkonnas siduma krediitkaardiga ja sai kohe võtta sobiva Teostajaga ühendust. Suhtlemine Teostajaga toimus kiirelt ja töö sai korralikult tehtud. 


Kogemuse võrra rikkamana julgustab Roman ka teisi PocketPro keskkonda kasutama, sest nagu öeldud – keskkonnas navigeerimine on lihtne ja mugav ning Teostaja leiab seetõttu hõlpsasti. Seda enam, et PocketPro's on juba palju erinevate tööde teostajaid.

Kuidas aga portaalis võimalikult hästi silma paista?

Siinkohal andis Roman Teostajatele mõned näpunäited. „Kõige olulisem - profiilid korda, sest kui ma kutsun inimese oma koju, siis tahan teada, kellega on mul täpselt tegemist,“ andis ta vihje. „Kui ma näen aga profiilil ainult mingit aliast, siis minu jaoks see usaldust ei ärata.“


Samuti julgustas ta profiilides rohkem välja tooma tehtud töid ja klientide tagasisidet. Usaldusväärse profiili ja positiivse reitinguga Teostajad võivad tema sõnul julgelt küsida ka kõrgemat hinda, kuna paljud tellijad "ostavad" eelkõige kvaliteeti, mitte hinda. Eestis on palju neid lahtiste kätega mehi-naisi, kes oskavad teha erinevaid töid, kui siiski soovitas Roman hoida teenuste pakkumisel fookus paigas: "Pakkuge teenuseid, mida te teete väga hästi!"




Sul on töö, mis vajab tegemist? Leia Teostaja www.pocketpro.ee