Back
13.01.2022

PocketPro lahendas tüütu probleemi

Tartlanna Elo Kalde on igapäevaselt töödega hõivatud, mistõttu ta ei raatsi oma vähest vaba aega kulutada kodukoristusele, vaid ostab selle teenusena sisse. Need aga, kes arvavad, nagu oleks puhastusteenuse osutaja leidmine lihtne, peavad vähemalt Tartus eksima. Õnneks tuli Elole siinkohal appi PocketPro.

„Ma ei oska rääkida teiste linnades suhtes, kuid Tartus on puhastusteenuse osutaja leidmine paras peavalu,“ rääkis Elo. „Peaasjalikult olen ma otsinud teenusepakkujaid Facebookist, kuid see on väga väsitav, sest sellega kaasneb väga palju suhtlust ja kuna ma olen igapäevatöö tõttu Facebooki teavitused vaigistanud, siis on nende hilisem järelvaatamine lisatöö.“


Elo võttis ühendust ka koristusfirmadega, kuid nende jaoks oli ta liialt väike klient ning teda ei võetud ka seal jutule. Abiks ei olnud ka googeldamine ning otse meilide saatmine. Ikaldus, ühesõnaga.


Ühendas meeldiva kasulikuga


Kuna IT-alal tegutsev Elo oli ühtlasi ka PocketPro arendustiimi liige, siis ta otsustas ühendada meeldiva kasulikuga – testida uue keskkonna kasutajamugavust ja leida endale läbi selle ka puhastustusteenuste Teostaja.


„Mind täiesti siiralt huvitas, kuidas töötab keskkond, mille kallal ma olen tööd teinud ja kas läbi selle õnnestub mul ka kedagi leida,“ meenutas ta.


Kui PocketPro keskkonda olid tekkinud esimesed Teostajate profiilid, võttis Elo mõnega neist ühendust ja oma meeldivaks üllatuseks leidiski kiiresti koostööpartneri, kellega loodab nüüd juba pikemat aega koostööd teha. „Ma võin öelda, et koristaja leidmine on varasemast lihtsam ja kiirem ning kui tulevikus on mul vaja teha mingeid pisitöid, siis otsin Teostaja samuti PocketProst,“ lisas ta.

PocketPros on juba sadu Teostajate profiile, ent kuidas muuta ennast nende seas nähtavaks ning leida kliente? 

  • Ülioluline on korrektne profiil – korralik enesetutvustus koos kogemuste kirjeldustega.

  • Küsige hinnanguid oma profiilile. Seejuures küsige hinnanguid nende klientide käest, kellele olete osutanud teenuseid enne PocketProga liitumist. Reaalsete inimeste soovitused on üks tugevamaid müügiargumente.

  • Turundage ennast - PocketPro on disaininud Teostajate jaoks postitused, mis aitavad potentsiaalsetele Tellijatele silma jääda. Samuti ei pruugi paljud tuttavad teada, et teil on mingi oskus, mida pakute.

  • Kui tuleb päring, vastake võimalikult kiiresti. Tellijad hindavad seda, kui nad saavad oma küsimustele vastused kiiresti.

  • Proovige pakkuda Tellijale kasvõi väikest lisaboonust, mis paneks Tellija uuesti teie poole pöörduma, ja mis veelgi olulisem – soovitama teid ka oma tuttavatele. Suusõnaliselt leviv info on kõige toimivam turundus.

Küsimus, mida Elo soovitaks PocketProle, pani ta veidi mõtlema. „Alati saab öelda, et reklaami võiks rohkem olla, kuid kui ma kuulen Selveris käies viie minuti jooksul mitu korda PocketPro reklaami, siis mõtlen, et reklaami on juba praegu piisavalt,“ naeris ta.


Leia Teostaja praktiliselt igale tööle - PocketPro.ee