Back
14.03.2022

PocketPro andis Mery-Liisi ärile uue hoo

Mery-Liis on puhastusteenuseid pakkunud juba kaheksa aastat, kuid PocketPro keskkonda kasutades sai ta meeldiva üllatuse osaliseks. Tema töö muutus tunduvalt lihtsamaks.

Kui paljud PocketPro Teostajad võtavad tööampse põhitöö kõrvalt, siis Mery-Liisi jaoks on puhastusteenuste pakkumine põhitööks. Oma kliendid on ta varem leidnud Facebooki gruppide ja veebivahendusel ning kui ta kuulis esimest korda PocketPro reklaami, siis pani see tal pelgalt õlgu kehitama. Abikaasa soovitas tal siiski konto ära teha ning praegu on Mery-Liis väga rahul – keskkonna tegutsemisaja jooksul on ta läbi PocketPro teinud juba 16 tööd ning paljudest klientidest on saanud tema püsikliendid.

Töö detailsus annab hea eelinfo

 

Uue keskkonnaga on Mery-Liis väga rahul, kuna see teeb tema elu tunduvalt lihtsamaks. Facebookis suheldes kaasnes potentsiaalsete klientidega suhtlemisel omajagu infomüra ja kommunikatsioonihäireid, kuid nüüd on asi lihtne. Enne kui tellija alustab teostajaga vestlust vastab tellija ära rida küsimustele nagu näiteks, kas tegemist on elumaja või korteriga, mitu magamistuba või vannituba on, kas tegemist on ühekordse või püsiva tellimusega. Need vastused annavad hea eelinfo ja aitab otsustada, kas see töö on sobiv. Mery-Liis on keskkonnas toonud välja kodukoristuse hinna ning enne töö vastuvõtmist arutab tellijaga üksikasjalikult läbi ka kõikvõimalikud detailid.

 

„Ma soovin teada, kas kodus on koduloomi, kas seal elab allergikuid, kui suur on elamine,“ loetles Mery-Liis. „Selle informatsiooni põhjal saan ma öelda täpse hinna ning pakkuda tellijale ka võimalikult head teenust.“ Taoline detailsus välistab hilisemad vaidlused ja tulemuseks on mõlemapoolne rahulolu ning asjata pole Mery-Liisi hinnangute keskmine Suurepärane. Ja nagu öeldud – valdavast osast PocketPro vahendusel leitud klientidest on saanud tema püsikliendid. 


Soovitused teistele Teostajatele


Mery-Liis võib oma tulemusega PocketPros ilmselgelt rahul olla ja teistele Teostajatele soovitas ta teha kõigepealt profiilid korda. „Esimene asi, mille põhjal Tellija otsuse teeb on loomulikult hind, kuid kogu profiil peaks olema usaldusväärne alates pildist lõpetades teostavate tööde võimalikult täpse lahti kirjutamisega,“ soovitas Mery-Liis, kes tuletas meelde, et edukaks olemiseks loevad pisiasjad.

Atraktiivne profiil köidab Tellijate tähelepanu


PocketPro tegevjuht Kärt Viltrop peab Mery-Liisi teekonda igati PocketPro edulooks: “Mery-Liis on üks esimesi Teostajaid oma valdkonnas ja piirkonnas ning on väga heaks näiteks, kuidas maksimaalselt keskkonda panustades saab ka väärilise tasu. Näeme, et Tellijad valivad just neid Teostajaid, kellel on atraktiivne profiil. Seda enam on hea meel, et tema vaev on ära tasunud uute püsiklientide näol. See muidugi ei tähenda, et ta enam uusi kliente vastu ei võtaks. Kindlasti tasub välja tuua asjaolu, et Mery-Liis on vastanud kõikidele tema poole pöördunud Tellijatele ja seda väga kiiresti, mis annab samuti talle väga suure eelise," sõnas Viltrop.

Soovid hakata PocketPro Teostajaks?

Loo konto www.pocketpro.ee ja täida Teostaja andmed!