Back
29.11.2022

Marek leidis Ferrari asemel diiselmootoriga kindla peale masina - PocketPro kogemuslugu

Marek on tegus inimene, kes veedab suurema aja oma päevast töötades  arvuti taga ning vajadusel teeb kodus ära kõik „meestetööd“. See aga sõltub suuresti töö iseloomust. Kui mõni aeg tagasi tekkis vajadus paigaldada koju uus vannitoakapp koos valamu ja peegliga, otsustas Marek jätta selle töö spetsialistide hoolde. Paraku tegijat ei paistnud kuskilt. Marek küsis nii tuttavatelt kui ka otsis internetist teenusepakkujaid kuni jõudis PocketPro.ee keskkonnani.

Sanitaartehniliste tööde tellimine on koduomanikule pahatihti paras peavalu. Pole saladus, et häid spetsialiste on raske leida ja detaile, mida jälgida on palju - ise tehes võib nii mõndagi valesti minna. Sama murega seisis silmitsi Marek - oli suvine aeg, töö vajas tegemist, aga tuttav töömees oli hõivatud. Marek pöördus abi saamiseks ka sõprade poole, aga ka sealt ei tulnud häid soovitusi. Internetist otsides leidis Marek PocketPro.ee keskkonna, millest ta varem polnud isegi mitte kuulnud, kuid talle meenus, et ühel koosolekul oli PocketPro’d siiski mainitud. 

Marek otsustas proovida. Konto loomine oli kiire, lihtne, loogiline - mis on väga olulisteks nüanssideks uue keskkonna kasutamisel. Samuti ei pidanud ta keskkonnas ennast siduma krediitkaardiga. Etteruttavalt ütles Marek : Mul poleks olnud kahju maksta keskkonna kasutamise eest ka tasu, sest teenus on seda väärt.Marek hakkas otsima Teostajat, kusjuures meeldiva üllatusena avastas ta, et ühe päringu kohta saab valida mitu Teostajat. Mis saaks olla veel parem, kui võtta ühendust mitme Teostajaga korraga - ajasääst missugune, pealegi on Teostajate vastamiskiirus muljetavaldav. 

“Pärast seda, kui olin sobiva Teostaja välja valinud ja kokkuleppe sõlminud, sujus edasine nagu valatult - paari päeva pärast oli juba töö tehtud.” Tööga enesega tegelikult ei kiirustatud – põhjaliku inimesena ütles Marek, et üheksa korda sai mõõdetud ja üks kord lõigatud. Selle kõige tulemusena sai töö korralikult tehtud ja Marek jäi tööga väga rahule. Lisaks tõi Marek välja Teostaja paindlikkuse : „Kogu suhtlus oli väga avatud ning Teostaja hoidis pidevalt kursis, kui midagi oli vaja. Samuti kui tekkis vajadus tegeleda elektriga, siis leiti ka sellele jooksvalt lahendus. Mina aga sain samal ajal tööd teha!″

Mareki jaoks jättis PocketPro keskkonna kasutamine tõsiselt positiivse mulje. Kui sul on vaja kohta, kust leida kerge vaevaga endale töö teostaja töödele, millega ise hakkama ei saa, siis PocketPro on reaalselt see koht : „Lisaks sellele, et hoiad kõvasti enda aega kokku, leiad enda tööle Teostaja, kes töö ka suurepäraselt ära teeb.″

Teostaja, näita oma professionaalsust!

“Selleks, et paremini teiste Teostajate seast välja paista, peaks Teostaja tooma välja profiili enesetutvustuses oma tugevaimad küljed. Ehk kui Tellija otsib väga spetsiifilist teenust, siis tahab ta ka näha kohe, et Teostaja on sellel alal spetsialist. Kui oskused on välja toodud, on Tellijal ka lihtsam valida. Lisaks profiilipilt : "Teostaja pilt ei ole küll määrav, aga minu hinnangul on pildi olemasolu juba vaikimisi eeldus, et üldse hakkaksin teda valima." Marek võrdles Teostaja otsimist reisile mineku ja hotelli valimisega, kus samuti saavad määravaks lisaks piltidele, arvustused ja muud olulised detailid. Ühtlasi rõhutas Marek head suhtlust ja keeleoskust – spetsialist võib olla tugev oma erialal, kuid kõik hakkab pihta suhtlusest ja kokkulepete sõlmimisest: " Paraku ei ole võimalik sõlmida kokkuleppeid, kui teineteisest aru ei saada." Mareki sõnul näitab suhtlusviis ka Teostaja motivatsiooni töö tegemiseks, kui tõsiselt antud tööd võetakse.

Kokkuvõttes jäi Marek PocketPro keskkonnaga väga rahule. Selliste keskkondade puhul on määravaks lihtsus ja maksimaalselt hea tulemus: "Minu kõige suurem ootus oli, leida võimalikult kiiresti inimene, kes tuleb teeb töö korralikult ära. Boonusena on hea, kui Teostaja on meeldiv ja koostööaldis." Marekil vedas - ta sai kõik ühes.

Mareki kogemuse võtab suurepäraselt kokku ka Ennole antud hinnang.

Kui ka Sinul on vaja Harjumaal kinnitada riiul, paigaldada kapp, uks või hoopis panna mööblit kokku, siis Ennoga saad ühendust võtta tema profiililt. Profiili vaatamiseks vajuta SIIA.