Back
07.03.2022

Heli jaoks muutis PocketPro keskkond tema elu tunduvalt lihtsamaks

Rahvusvahelised tööjõuagentuurid räägivad järjest süvenevast tendentsist tööjõuturul – mida aeg edasi, seda raskem on leida oskustöölisi väikeste tööampsude tegemiseks. Üheks võimaluseks on ise mingi käsitööline amet selgeks õppida või siis kasutada pisitöödele teostajate leidmiseks vastavaid portaale. Heli kasutas teist varianti.

Personaliettevõtte Manpower Eesti toob igal aastal välja algava aasta trendid tööjõuturul ja ühe nende ennustuse kohaselt on saabumas tagasi aeg, kus igaüks teeb vajaminevad pisitööd kodus ise. Põhjus on lihtne - pisitööde puhul pole klient enam ammu kuningas, ja nende tööde tegemiseks on spetsialiste leida pea võimatu. Seega õpivad inimesed ise tegema asju, mida nad on seni sisse ostnud ehk vaikselt pöördutakse tagasi juurte juurde. 


Heli mingite lihtsamate remonditööde tegemist küll õppima ei hakka ja seni on ta ise koduste pisitöödega hakkama saanud, kuid paraku oli tal nüüd abi vaja uue köögisisustuse kokkupanekul. Heli jaoks oli töömehe leidmine täielik peavalu – ta kammis läbi kogu oma tutvusringkonna ja alles pärast pikki otsinguid läks tal õnneks töömees leida.

Paraku tuli köögilaud hiljem ja selle kokkupaneku juures hakkas jälle kõik otsast peale. Mitte keegi tema tutvusringkonnast ega tuttavate tuttavate hulgast polnud valmis lauda kokku panema. Pole ka ime – töö oli väike ja kes see ikka ennast killustada soovib. Õnneks oli Heli kuulnud PocketProst ja kui ta keskkonna avas, siis selgus, et selle vahendusel oli võimalik leida kohe ka töömees.

Heli on PocketProle siiralt tänulik

Suhtlus Teostajaga käis kiiresti – lepiti kokku aeg ja meistrimees tuli ja pani laua kokku. Heli on PocketProle siiralt tänulik, seda enam, et ka tulevikus plaanib ta ette võtta kodus töid, mis vajavad pisut oskavamat tegijat ning uues keskkonnas on võimalik nende Teostajat kenasti leida.


Nii on Helil mõne kuu pärast plaanis teha remont ning nüüd pole ka kahtlust, kust ta tööde teostajaid otsima hakkab. „Tegelikult oskan ma neid töid ka ise teha, kuid mis parata, tervis pole enam see,“ naeris ta.


Kuid mille alusel valis Heli teostaja? „Esimene kriteerium oli loomulikult hind ja teiseks ära toodud tehtud tööd, mis äratavad usaldust,“ ütles Heli, kes soovitas keskkonna arendajatel muuta keskkonnas otsingud veel täpsemaks, et näiteks saaks otsinguga leida üles Teostajad, kes pakuvad tapetseerimisteenust. Tänaseks on ka see valdkond PocketPro keskkonda  lisatud.


„Kuid muidu on PocketPro ideelane keskkond, mis muutis minu elu tunduvalt lihtsamaks,“ oli ta uue keskkonnaga väga rahul.


Leia Teostaja praktiliselt igale tööle - Pocketpro.ee