Back
21.12.2022

Helgi oli oma plaatimistööde murega üksi, kuniks leidis PocketPro - Tellija kogemuslugu

Pisitööde teostaja leidmisega hädas olnud Helgi kuulas õigel ajal Kuku Raadiot ning avastas PocketPro näol võimaluse leida Teostaja oma pisitöödele kiirelt ja mugavalt. Helgi veedab suurema osa oma vabast ajast oma aia eest hoolitsedes, mis nõuab aiahooajal eriliselt palju tähelepanu. Kodus ettetulevate töödega on Helgi varasemalt suurepäraselt ise hakkama saanud, kuid seekord oli vaja abi plaatimistöödega.

Kohalike ehitusmeeste peale lootma jääda ei saanud, ütles Helgi, sest ajalugu on näidanud, et pisitööd ei ole nende jaoks atraktiivsed. Lisaks on suvisel ajal üleüldiselt keeruline leida kedagi, kes oleks valmis tulema. Nii oli Helgi oma murega üksi, kuni kuulis Kuku Raadiost PocketPro reklaami. Ajalehe nurgale sai nimi kirja pandud ning esimesel võimalusel uuris Helgi PocketPro kohta lähemalt.

Endalegi üllatuslikult oli konto loomise protsessi väga kiire, mugav ning arusaadav. Eriliselt jäi meelde nüanss, et konto loomisel pidi lisama minimaalselt andmeid, ei mingisugust krediitkaardiga sidumist, keerukaid vorme või muud ebaolulist. Sama ladusalt möödus ka Teostajate otsing, mis oli tema sõnul samuti väga lihtne. Tuleb valida sobiv valdkond, sisestada asukoht ning täita mõned lisaküsimused, mis annavad Teostajale hea pildi ette, millise tööga tegu on.

Helgi lähtus Teostajate valikul tema jaoks olulistest asjaoludest:

  • Profiilipildi olemasolu
  • Enesekirjelduses välja toodud kogemus
  • Hind

“Minu ootus Teostajale oli viisakas ning positiivne suhtlus, kus kõik räägitu on mõlemale poolele arusaadav. Loomulikult ootasin, et töö saaks korrektselt tehtud”.Kolmest Teostajast paistis enim silma Ergo - suhtlus oli sujuv ning viisakas. Ergo vastas kiiresti ning algusest peale tundis Helgi, et tegemist on asjaliku Teostajaga. Siinkohal on paslik mainida, et Teostajal on aega kõigest 48 tundi, et Tellija päringutele vastata, mis tagab selle, et ka Tellija saab tavapärasest märksa kiiremini. Kokkulepe sündis üsna kiiresti, Teostaja Ergo tuli kohale, vaatas üle ning avastas, et töö tegemiseks on vaja tuua lisamaterjale. Helgi oli südamest tänulik Teostaja abivalmiduse eest, sest ta pakkus ise välja, et hangib puuduoleva ja toob selle ka kohale.

“On väga oluline, et plaatimisel kasutatakse õigeid materjale ning kogemusega Teostaja teab kindlasti, mida täpselt vaja läheb.” Kogu protsessi ajal oli Ergo väga arvestav Helgi vajaduste ning soovidega. “Ta on perfektsionist ning seda peegeldab ka tema töö ja suhtumine.” Kuna plaatimine ning sellega seonduvad lisategevused võtsid mõnevõrra aega, käis kohal ka Ergo pere, mille üle Helgil oli väga hea meel. “Ääretult vahva pere! Oli väga meeldiv ning õdus olemine ajal, mil Ergo seal oli.”Kui plaatimine oli tehtud, aitas Teostaja veel laeliistude paigaldamisega ning koos arutati ka juba järgmiste tööde tegemist, mille osas on jõutud Helgi sõnul tänaseks kokkuleppele.

Väiksematele töödele on kvaliteetseid teostajaid väga raske leida, kuid PocketPro lahendas selle mure Helgi jaoks ära, aidates leida kogemustega, positiivsete hinnangutega Teostaja oma pisitöödele.  “Igal järgneval pisitööl, mis vähegi kuulub Ergo valdkondadesse, võtan kindlasti temaga ühendust, sest olen tema tehtud tööga väga rahul.”

Teostajaid on PocketPro keskkonnas küll palju, kuid Helgil on anda ka mõni soovitus, kuidas teiste seas välja paista.

  • Profiilipildi lisamisel valige kindlasti pilt, kus naeratate või olete sõbraliku olemisega. Esmamulje on ju kõige tähtsam!
  • On oluline, kuidas Teostaja ennast kirjeldab, siinkohal tuleb mainida ka täpset kirjaoskust.
  • Hinnangud on kindlasti määravaks Teostaja valikul.

Lisaks profiili täiendamisele tõi Helgi taas välja positiivse suhtluse. Vestluses peab jääma mõlemale poolele positiivne tunne ning Tellija peab aru saama, et Teostaja oskab ning soovib antud tööd teha. 

Helgi on ääretult tänulik, et kuulis õigel ajal PocketPro.ee keskkonnast, edaspidi ta teab kuhu pisitööde puhul pöörduda: “Kui kõik kasutajad on nagu Ergo, siis positiivsed kogemused on garanteeritud,” rõõmustas Helgi.