Back
17.01.2022

Töömees Anti: PocketPro tõi tööd juurde!

Anti Holts on autojuht, kelle tööpäevad mööduvad peamiselt Tartu-Tallinna vahelist maanteetrassi mõõtes. Kuid samas on Antil veel üks kirg – väiksemad ehitus- ja remonditööd, mida ta nüüd teeb PocketPro vahendusel.

„Minu tööpäevad pole pikad ja pärastlõunal olen ma juba vaba,“ rääkis ta. „Kuna ma olen enam kui kümme aastat tegelenud ehitusega, siis lisaks põhitööle tegelen ka väiksemate ehitus- ja remonditöödega.“


Mehe pakutavate teenuste nimekiri on lai - alates mööbli kokkupanekust ja kodumasinate paigaldamisest kuni väiksemate lammutus- ja ehitustöödeni.  Seni leidis Anti oma kliendid kas sotsiaalmeedia või erinevate hankeportaalide vahendusel. Paraku olid nendel ka omad miinused.


Potentsiaalsete klientide leidmine sotsiaalmeedias on esiteks ajakulukas, kuna sellega kaasneb omajagu suhtlust, mis pahatihti kuhugi ei vii. Ehituskeskkond, nagu näiteks Hange.ee on mõeldud pigem suuremate ehitus- ja remonditööde jaoks, kuid Anti sihtgrupp on eelkõige pisitööde tellijad. Seega pole midagi imestada, et kui ta sügisel kuulis autoraadiost PocketPro reklaami, siis tegi ta vastsesse keskkonda kohe oma kasutajakonto.

Edu pant - kiire tagasiside ja täispakett


Nüüdseks on Anti läbi PocketPro oma teenuseid pakkunud vähem kui paar kuud ning selle lühikese ajaga on tal ette näidata kuus rahuolevat klienti. Peaasjalikult on tegemist olnud mööbli, sh ka köögimööbli kokkupanekuga. „Inimestel pole tänapäeval endal ei aega, oskusi ega tööriistu, mistõttu on lihtsam tellida töö väljast sisse,“ rääkis ta. Arvestades, kui hästi on Antil läinud, siis nõudlust taolise teenuse järele on.


Neile Teostajatele, kes soovivad PocketPros oma potentsiaalsetele klientidele paremini silma paista, soovitas Anti olla aktiivne ja anda iga päringu peale võimalikult kiiret tagasisidet. „Kui tuleb päring, siis peab kiiresti vastama ning samuti pakkuma Tellijale võimaluse korral täisteenust,“ rääkis ta. „Mina pakun lisaks näiteks transporditeenust, utiliseerin pärast mööbli paigaldamist pakendid ning olen ka viiendale korrusele tassinud köögimööbli. Kuna tegemist on sisuliselt mugavusteenusega, siis tuleb Tellijale pakkuda täislahendust.“


Tööd tulevad kiiresti


PocketPro juures meeldib Antile eelkõige keskkonna kiirus. Kui sotsiaalmeedias võib jäädagi mõne potentsiaalse kliendiga suhtlema, siis PocketPro’s võib hommikul tellija poolt tehtud pisitöö otsing juba õhtuks lahendatud olla. See on Antist teinud PocketPro ustava kliendi. Kui aga midagi soovida, siis Anti arvates võiks tulevikus PocketProl olla ka oma äpp, mille kaudu saaksid nii Teostajad kui Tellijad mugavalt oma tegemisi hallata. Tänapäeval on inimeste suhtlus kolinud nutiseadmetesse ning Anti arvates lisaks äpp veelgi keskkonnale suhtluskiirust.


Leia Teostaja praktiliselt igale tööle - Pocketpro.ee